Voor iedereen die meer wil weten over de basis van privacy management en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of over thema’s als informatiebeveiliging, cyber security, hacken en security management.

Alle privacy en security opleidingen van Frijlande zijn ontwikkeld op basis van de praktijk, alle docenten zijn werkzaam in de praktijk.

Inclusief (digitaal) lesmateriaal, bewijs van deelname, koffie/thee en lunch.

Eerstvolgende lesdata onderaan deze pagina.

Voor iedereen die meer wil weten over de basis van informatiebeveiliging, cybersecurity en security management en voor degene die opgeleid wil worden tot Information Security Management Professional (ISMP), maar nog twijfelt over deelname aan de post-hbo registeropleiding ISMP.

Het doel van deze 2-daagse basiscursus is inzicht krijgen in de opzet en werking van een managementsysteem voor informatiebeveiliging.

Aan bod komt o.a.:

  • trends en ontwikkelingen op het gebied van cybercrime, phishing, malware (ransomware, virussen) en (ethical) hacken
  • bedreigingen en maatregelen
  • risicomanagement / risicoanalyse
  • informatiebeveiligingsbeleid in een organisatie

Als je je na afronding van de 2-daagse inschrijft voor post-hbo ISMP, dan geeft Frijlande € 500 korting op de post-hbo opleiding.

Uitgebreide informatie en inschrijven: Introductie Security Management

Naast digitaal lesmateriaal krijgen de deelnemers ook het door Jan de Wit (Frijlande) geschreven boek ‘Privacy wijzer’. In dit boek wordt het ‘privacy management vijf stappen procesmodel’ uitgelegd, dit model is ontwikkeld op basis van ervaringen uit de praktijk en is toepasbaar voor zowel kleine opdrachten als voor grote projecten.

In de basismodule wordt in 2 lesdagen kennisgemaakt met de AVG privacy wet- en regelgeving.

Als je je na afronding van de Basismodule inschrijft voor een post-hbo opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting op de post-hbo opleiding.

Uitgebreide informatie en inschrijven: Basismodule Privacy Management

Ook voor degene die opgeleid wil worden tot Privacy Manager, Data Protection Officer, Functionaris Gegevensbescherming of Information Security Management Professional, maar nog twijfelt of een post-hbo registeropleiding daar de geschikte opleiding voor is. De post-hbo opleidingen van Frijlande:

De eerstvolgende 2-daagse basisopleidingen:

Basismodule privacy management

4 september @ 09:30 - 11 september @ 16:30

Enkele van onze opdrachtgevers voor opleidingen en trainingen

Meer weten?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, een opleidingsadvies of een vrijblijvende offerte willen? Neem dan nu contact op, we helpen u graag verder.

Liever op maat of in-company?

Frijlande kan veel van haar opleidingen en trainingen ook op maat en/of in-company verzorgen. Er worden dan praktijksituaties uit uw eigen organisatie gebruikt of er worden specifieke thema's en modules in vaardigheden en technieken toegevoegd. Bijvoorbeeld awareness programma's voor de gehele organisatie. We maken graag een offerte.